Franchise

A SugarZoo Kft. 2017-ben döntött úgy, hogy franchise rendszer keretében magán kiskereskedőkkel bővíti hálózatát. A partneri együttműködés a PetDelicat és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. Az együttműködés során a kereskedők teljes önállóságukat megtartják, üzleteik választéka azonban nő, élvezhetik a PetDelicat több szolgáltatását (logisztika, marketing támogatás, informatikai háttér, hűségakciók), a vásárlók pedig kedvezőbb fogyasztói árakkal találkozhatnak.

Amennyiben Ön egy megbízható partnerrel szeretne együtt dolgozni, keressen bennünket bizalommal az alábbi linken keresztül letölthető jelentkezési lapon keresztül! A kitöltött jelentkezési lapot kérjük küldje el a pap.tatyjana@petdelicat.hu e-mail címre, a tárgyban kérjük feltüntetni a Franchise jelentkezés szöveget.

A franchise hálózat folyamatosan készíti elő új együttműködéseit és várja a kiskereskedők csatlakozását. Az ország bármely településén nyílhat PetDelicat franchise üzlet.

Amennyiben Ön már meglévő, működő üzlettel rendelkezik, vagy újonnan nyitó üzletét szeretné a PetDelicat tagjai közt tudni, úgy keressen bennünket.